Adoptie
tussentijds - mei 2007

index | vorige | volgende
 

Het is inmiddels mei 2007. Nog steeds niets gehoord uit Thailand of van Wereldkinderen. Misschien zullen we de reden ooit te horen krijgen, maar op dit moment weten we niet waarom het zo lang duurt. We hebben al weer een keer met Wereldkinderen gebeld, maar die zeggen dat de beslissingen in Thailand worden genomen en dat we daarop moeten wachten.

De kinderkamer is inmiddels klaar. Veel kleertjes hangen nog niet in de kast. We weten immers nog niet of het een meisje of een jongen wordt. En hoe oud het is en welke maat hij of zij heeft. Dus zodra we dat weten kunnen we gaan shoppen. Ook de kinderkamer moest natuurlijk 'neutraal' zijn, en dat valt niet mee. We hebben er dus maar een leuke kinderkamer van gemaakt die voor zowel een jongen als een meisje geschikt is. Hoewel de kans groot is (vanwege Thailand) dat het een jongetje is. Maar misschien loopt dat bij ons ook wel heel anders ......

Totdat we het echte voorstel hebben gekregen zal het dus met de berichtgeving op deze site nog een beetje stil zijn. We hopen gauw het nieuws te kunnen melden!


index | vorige | volgende