Foto's

Foto's maken is voor ons altijd al een hobby geweest. Sinds de aanschaf van de eerste digitale camera (Olympus) en in 2006 de Nikon D70S digitale spiegelreflex camera is het fotograferen nog leuker geworden. We maken niet alleen foto's tijdens vakanties en allerlei feestdagen en evenementen, maar ook van de natuur en van onze andere hobby's: onze twee honden balou en flo, de HondenVereniging Zeewolde en onze muzikale activiteiten.

Hieronder een selectie van deze foto's. Binnenkort volgen er meer .........

 
Adoptie Foto's van onze adoptie
Foto's van de Wereldkinderen-dag (Vereniging Wereldkinderen, de bemiddelingsinstantie voor onze adoptie) in het Archeon op 16 juni 2007. Klik hier voor uitleg over deze dag.
De foto's van onze reis naar Thailand waar we Yindee gingen ophalen.
Foto's van Yindee in Nederland

HVZ HondenVereniging Zeewolde
Tijdens Koninginnedag 2007 heeft de HondenVereniging Zeewolde een aantal demonstraties gegeven. De eerste demonstratie was in samenwerking met de Politiehondenvereniging De Vriendschap uit Almere. Het publiek kon zien wat deze honden, allemaal nog in opleiding, moeten leren voordat ze door de politie kunnen worden ingezet. Het bewaken van een tas of een fiets (gestolen goederen), het pakken ("stellen") en bewaken van een dief, het negeren van voer (met mogelijk gif) enzovoort. Het ging er af en toe hard aan toe, maar was indrukwekkend om te zien. Verder demonstratie van de cursussen (puppen, jonge honden en behendigheid).

JOY Gospelkoor Joy - Zeewolde
Gospelkoor Joy uit Zeewolde (waarin Marjon zingt en Kees begeleid op piano en keyboards) geeft sinds een aantal jaren in december een eigen kerstconcert onder de naam Joyfull Christmas. Van het laatste concert in 2006 zijn hier een aantal foto's.

 

kijk binnenkort voor meer foto's....