Adoptie
5 juli 2007 - Hua Hin

index | vorige | volgende
 

Laatste dagen in Hua Hin

Woensdag 4 juli was de laatste dag in Hua Hin. We hebben er daarom lekker van genoten. 's Morgens eerst nog even naar het strand. Even langs het water, maar al snel werd het in de zon te warm. Om elf uur was het witte zand al bijna te heet om op blote voeten te lopen. Dus zochten we een mooie palmboom op en daaronder was het prima uit te houden. Yindee was druk met zijn schepje, emmertje en vormpjes en wij genoten van de rust. Het was nog rustiger dan in het weekend, wanneer veel Thai zelf naar het strand gaan. Door de week, en zeker in dit (regen)seizoen alleen toeristen. We zaten voor de muur van het Sofitel. Eén van de duurdere hotels met een prachtige tuin. Volgens onze reisgidsen ooit decor geweest van een bekende Amerikaanse speelfilm. We genoten van het uitzicht en het heerlijke weer.

's Middags even een heerlijke Ice Coffee en een broodje, en daarna een klein dutje voor Yindee. Hij viel snel in slaap. Aan het einde van de middag nog maar even een frisse duik in het zwembad van het hotel. We hadden het hele zwembad voor onszelf. Yindee had het spetteren ontdekt, en dat vond hij een leuk spelletje. Het water was ook heerlijk. Toen onze handen wat witter en gerimpelder werden zijn we naar onze kamer gegaan, hebben ons omgekleed en ons restaurant voor de laatste avond uitgekozen. Het werd een Amerikaans restaurant: The Great American Rib Company. Wereldwijd bekend om de beste BBQ gerechten. Erg gezellig en heel lekker. En met onze Yindee aan tafel weer volop bekijks van het voltallige personeel. Allemaal even een aai over z'n bol en even iets tegen 'm zeggen. Als we eens wisten wat...

Kortom: een leuk afscheid van onze paar dagen in Hua Hin. Na het eten nog even over de avondmarkt. Erg druk, maar heel gezellig. Allemaal kraampjes met kleding, sieraden en andere prullaria.

Op donderdag 5 juli hebben we onze koffers weer gepakt en kwam onze 'vaste' taxichauffeur ons rond twee uur ophalen bij het hotel. Op weg naar Bangkok voor ons laatste nachtje bij meneer Pramote.

 
 

index | vorige | volgende